26833099

kontakt@cilleschunck.dk

Fysisk i Sorø eller online

Jeg er oprindeligt uddannet socialpædagog og har arbejdet i over 17 år, primært med mennesker med autisme, ADHD, OCD, angst, depression, borderline og psykoser.

Jeg er vant til at tilpasse mig det enkelte menneske, som jeg sidder overfor, og samtidig har jeg altid søgt udvikling, både hos mig selv og mine medmennesker. 

Jeg arbejder både psykoterapeutisk og  hypnoterapeutisk. Jeg er inspireret af det neuropsykologiske og den kognitive tilgang med mere. Jeg har altid interesseret mig for hjernen, og er nu særligt optaget af den forskning der sker omkring hypnose, både i ind og udland. Vi ved at hypnose påvirker vores parasympatiske nervesystem, og at det er derfor at hypnoterapi virker særligt godt, hvis man har en af de såkaldte belastningsreaktioner, altså stress, angst eller depression.

Jeg har fokus på det hele menneske og låner derfor lidt fra den kognitive diamantmodel, som er: tanke, følelse, adfærd og krop.

På den måde, er det min erfaring, at vi opnår vi bedst mulige hypnoterapeutiske effekter for dig.

Det er meget vigtigt for mig, at du får en positiv oplevelse ved at lave hypnoterapi, sammen med mig, og jeg tilpasser mig altid dine behov undervejs.

I hypnoterapien kan vi omgåes nogle forbindelser, via vores forestillingsevne under hypnose. Det er forestillingsevne og fokus, vi samtidigt styrker og bruger, når vi er i hypnotisk tilstand.

Mennesket er komplekst og ofte fyldt med problemer og benspænd i forhold til vores fortid. Vi har såkaldte ar på sjælen eller psyken,- kært barn har mange navne her. Summen er,  det er dette, vi blandt andet kan bearbejde eller opløse under hypnoterapien.

Fornuft og følelse har sjældent fælles fodslaw, vil du også ofte opleve, når du er i hypnose.

Jeg vil guide dig, og hjælpe dig hele vejen og sørge for, at din oplevelse og indsigt bliver bedst mulig for dig.

Jeg ønsker positiv udvikling, mindre smerte, mere både næste og egenkærlighed til alle mennesker, der måtte søge og ønske dette i deres liv.

Mit mål er selvfølgelig, at du bliver helt tryg ved at lave hypnoterapi med mig.

 

Medlem af FHHD (Foreningen for Hypnotisører og Hypnoterapeuter i Danmark)